Klinik Pergigian Hygiene, Pemutihan Gigi dan Aligner

Mencari klinik pergigian dengan harga yang berpatutan? Mysenyum adalah jawapannya.

Kami menyediakan perkhidmatan pergigian yang berkualiti dengan harga berpatutan di Malaysia.

Buat Temujanji Sekarang

"*" indicates required fields

Nama*

"*" perlu diisi

Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan kami yang professional boleh membantu anda mendapatkan senyuman yang sihat dan menawan pada harga yang berpatutan.

MySenyum menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan seperti pemutihan, scaling dan polishing, perundingan ringkas dan clear aligner.

Memperkenalkan SEBARIS

Invisible Braces Terbaik di Malaysia

Senyuman yang anda impikan boleh menjadi kenyataan tanpa sebarang kerumitan dan ketidakselesaan yang hadir dengan penggunaan pendakap gigi tradisional. Apakah penyelesaiannya?

Penyelesainya adalah dengan menggunakan clear aligner yang akan membantu anda kekal senyum dengan yakin sepanjang menjalankan rawatan pergigian anda.

Tentang Kami

Kami di MySenyum percaya penjagaan pergigian haruslah mudah untuk semua. Itulah sebabnya kami adalah rangkaian klinik pergigian hygiene, pemutihan gigi dan aligner yang pertama di Malaysia.

Kami menawarkan pelbagai  servis penjagaan gigi untuk membantu anda memperoleh senyuman yang menawan. Kami adalah penyelesaian masalah kebersihan gigi anda.

Buat Temujanji

Adakah anda sudah bersedia untuk mendapatkan senyuman yang menawan? Dari gigi yang lebih cerah dan lebih lurus, mari dapatkan senyuman yang anda impikan apabila anda menempah janji temu hari ini!

Kongsikan Cerita Anda dengan #MySenyum

Mari lihat perkongsian cerita/pengalaman pelanggan kami yang lain melalui #MySenyum di laman sosial sekarang!

Seperti yang dilihat di